Wie is ViAJOLANDA?

Benieuwd met wie je gaat samenwerken?

Ik stel me hier graag in het kort aan je voor.

Met veel plezier heb ik 25 jaar gewerkt als sales & marketing support bij internationale organisaties. In 2017 voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ik zocht een manier om mijn kennis te gebruiken en te verdiepen. De oplossing vond ik in de rol van zelfstandig virtual & interim assistant, een combinatie van ervaring en ondernemerschap. Ik bedacht een passende bedrijfsnaam, schreef me in bij de Kamer van Koophandel en begon opgewekt met het bouwen van mijn website. Ondertussen vertelde ik enthousiast rond over mijn plannen en mijn eerste opdracht diende zich sneller aan dan gedacht.

Mijn eigen bedrijf werd werkelijkheid:

ViAJOLANDA

de kortste weg naar efficiënte support

Jolanda

Een betrouwbare professional die met veel enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel geniet van resultaatgericht werken. Meedenken en uitvoeren zijn belangrijk.

De perfecte work-life balance

Als virtual & interim assistant

  • combineer ik met veel plezier mijn ruime executive support ervaring met het zelfstandig ondernemerschap.
  • blijf ik me ontwikkelen, dankzij de diverse en uitdagende werkzaamheden en de vele online mogelijkheden.
  • krijg ik veel energie van het samenwerken met ondernemers uit verschillende branches en sectoren.
  • ben ik altijd enthousiast op zoek naar het beste resultaat en een tevreden klant.

Als Jolanda

  • voel ik me gelukkig thuis in Amersfoort, samen met Mark en onze twee lieve dochters.
  • word ik blij van mijn familie en vrienden, een gezellig restaurant, een goed glas wijn, wintersport en een nieuwe bestemming in de zomervakantie, muziek luisteren, een goed boek of mooie film, een potje kaarten, een partijtje squash, een avondje dansen, het wekelijks aanmoedigen langs de voetbal- en hockeylijn en van positieve mensen om mij heen.

 

bol ViAJOLANDA-regular-RGB-web

Jolanda Kraaikamp
virtual & interim assistant
06 2903 7911
info@viajolanda.nl
privacyverklaring

ViAJOLANDA

ook voor jou de kortste weg naar efficiënte support