Waar kan ViAJOLANDA jou bij helpen?

Marketing

Ik help je met het opzetten van je klanten-bestand, de uitvoering van je nieuwsbrieven en het organiseren van jouw evenementen. Maar ik denk ook graag mee met jouw marketing- en communicatieplan voor het komend jaar.

Social media

Een must voor iedere innovatieve ondernemer. Ik ondersteun je graag bij het invullen van je social media kalender, je zichtbaarheid op Facebook & Instagram, het (her)schrijven van je blogs en het up-to-date houden van je website.

Office support

Van het beheren van jouw complexe agenda en het bijhouden van jouw inbox tot het opzetten van klantafspraken en het organiseren van vergaderingen - je kunt dit met een gerust gevoel aan mij overlaten.

Management support

Heb jij behoefte aan management rapportages, zoals een sales pipeline, een uren forecast of een overzicht van vakantiedagen en ziekteverzuim? Ik zet dit met plezier voor je op en werk deze op regelmatige basis voor je bij.

Excel training

Is Excel een puzzel waar je geen lol in hebt? Tijdens een persoonlijke training op maat, maak ik jou en je collega's graag net zo enthousiast als ik. Leren en tegelijkertijd samenwerken aan een handig model voor jouw business.

Maatwerk

Er zijn vast nog meer ondersteunende taken waar jij je niet druk om zou moeten maken. Acties die je op een lijstje zet, maar waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Laten we kennismaken en gaan samenwerken.

Een samenwerking op maat

Ieder organisatie, persoon of opdracht is uniek

Daarom maak ik graag een vrijblijvende afspraak om te bespreken welke werkzaamheden jou te veel tijd en energie kosten en hoe ViAJOLANDA jou hierbij kan helpen. 

  • Virtuele ondersteuning voor een vast of flexibel aantal uur per maand
  • Tijdelijke ondersteuning voor het opvangen van zwangerschapsverlof of bij ziekte
  • Project ondersteuning voor een grote opdracht of het wegwerken van achterstand.

Alle opties zijn bespreekbaar. Na een positieve kennismaking, ontvang je een voorstel met mogelijke werkzaamheden, verwachte urenbesteding en een passend tarief. En wie weet starten wij dan binnenkort een succesvolle samenwerking.

shaking-hands-2499612_1280
bol ViAJOLANDA-regular-RGB-web

Jolanda Kraaikamp
virtual & interim assistant
06 2903 7911
info@viajolanda.nl
privacyverklaring

ViAJOLANDA

ook voor jou de kortste weg naar efficiënte support